Starost: 3 - 8 let
Trajanje: 35 minut

Igrana, pevsko-animacijska predstava, primerna za decembrska obdarovanja oz. prireditve zaprtega tipa, ki jih za najmlajše prirejajo različna društva, podjetja, šole, vrtci, zavodi, občine ...

»Na severnem tečaju so bele smreke, beli so medvedi, moja hišica in v belem sem tudi jaz … Kako se torej imenuje moja hiška? Kdo sem potemtakem jaz in – ali morda veste, kdo je Kalha? « 

Predstava, ki bo zagotovo nasmejala vsakogar od vas. Nagajiva in igriva Eskimka na hudomušen način poleg plesa, zabave in petja otroke nauči tudi kar nekaj finskih besed. In, ker je dedek Mraz doma s severnih koncev, seveda ne razume slovensko, zato se ga naučimo poklicati po finsko. Kako?

Vse boste izvedeli na nepozabni predstavi.

Posebnost: »Piknik na severnem tečaju« je čudovit uvod v prihod dedka Mraza ali Božička, saj ga prikličemo na čisto drugačen način – po finsko, seveda! 

Vaša investicija je 380 EUR (z Božičkom ali dedkom Mrazom 430 EUR) in električna vtičnica. Če me povabite v kraj, ki je iz Novega mesta oddaljen več kot 100 km, pa dodatek za rezervoar mojega avtomobila znaša 50 EUR.

Za ozvočenje, dobro glasbo, rekvizite, smeh in nepozabno zabavo pa bom poskrbela jaz!

Za rezervacijo poskrbite vsaj mesec dni prej.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE IN REZERVIRAJ TERMIN

piknik8
piknik7
piknik6
piknik5
piknik4
piknik3
PIKNIK1
piknik2