Starost: 2 - 9 let
Trajanje: 30 - 60 minut (glede na željo naročnika in interes otrok)

Pevsko-animacijska predstava, primerna za vse vrste prireditev odprtega in zaprtega tipa (za trgovske centre, zabave za vrtce in šole ob zaključkih šolskega leta, ob tednu otroka, mesecu družin, ob občinskih ali drugih praznikih, za pestro pustno dogajanje …

Na oder prinesem zanimivo, skrivnostno, pravljično skrinjo. Kje sem jo našla? Čigava je? Kaj neki se skriva v njej? Z domiselnim in napetim začetkom končno pokukamo vanjo ter spoznamo zaklad, ki je skrit v njej. Različni predmeti, ki jih vsebuje, so kot nalašč za igro, ples, petje in zabavo (rdeča žoga, rumene zvezde, kavbojski škornji, čarobni kovček).

»Maja in čarobna skrinja« je zabavna predstava, polna smeha, petja in plesa. Spevni, enostavni in hudomušni refreni bodo gotovo poskrbeli za nepozabno zabavo.

Posebnost: Skrinja je kot čarobna vrečka, otroci pa obožujejo skrivnosti. Čeprav ima predstava vsebinsko nit, jo je mogoče prilagoditi glede na starost otrok, prostor ali trajanje. Vse je odvisno od vaših želja.

Vaša investicija je 350 EUR in električna vtičnica. Če me povabite v kraj, ki je iz Novega mesta oddaljen več kot 100 km, pa dodatek za rezervoar mojega avtomobila znaša 30 EUR.

Za ozvočenje, dobro glasbo, rekvizite, smeh in nepozabno zabavo pa bom poskrbela jaz!

Za rezervacijo poskrbite vsaj mesec dni prej.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE IN REZERVIRAJ TERMIN

skrinja5
skrinja3
skrinja1
skrinja2